top of page

Over Dennis

Mijn naam is Dennis, ik ben een leuke en aantrekkelijke man van 48 jaar. Ik heb een warme persoonlijkheid; sociaal, positief, betrokken en goedlachs. Ik kan goed luisteren en me goed verplaatsen in de ander. Man van de wereld, ik kan over de meeste onderwerpen meepraten en ik hou van gesprekken die ergens over gaan.

Ik woon in Utrecht en ik heb een afgeronde HBO opleiding. Behalve als gigolo ben ik ook werkzaam als adviseur. Ik ben een echte Hollandse man met een normaal postuur, 1.78 lang, bruine ogen en ik weeg 80kg. Ik ben geen spierbundel, ook geen bierbuiker. Gewoon een lekkere man. Mijn haarkleur is bruin/grijs, maar het grijs begint nu toch wel de overhand te nemen. Maar ach, bij George Cloony maalt ook niemand daarom toch? Ik heb geen piercings of tatoeages. Ik ben goed geschapen en mijn intieme delen zijn fris geschoren, ook mijn borst is haarloos. Ik rook niet, ik gebruik geen drugs en drink soms een drankje voor de gezelligheid.

Tijdens een afspraak ben ik mezelf, en dat merk je. Ik maak echt contact, zo beleef jij je "boy friend experience". Zo wordt het voor ons beiden een bijzondere ervaring, en voor jou een geluksmomentje.

Gigolo. Je verzint het niet als je op je 14e nadenkt over wat je later wil worden. Zeker ik niet, ik kom uit een gezin waarin praten over seksualiteit taboe was. Mijn eerste keer was toen ik 21 jaar was. Met een prostituee, ik vond het wel eens tijd worden. Helaas was het geen fijne ervaring. Gelukkig ontmoette ik niet lang daarna een leuke vrouw en samen ontdekten we hoe heerlijk seks kan zijn. Mijn ketenen gingen echt af toen ik later een net zo nieuwsgierige vrouw ontmoette. Samen braken we de hokjes af van 'hoe het hoort' en wat er verwacht wordt. We ontdekten de wereld van het grote genieten en experimenteerden volop. Parenclubs, trio's, voyeurisme, filmpjes maken, partnerruil en we ontdekten nog veel meer. Mijn eye-opener was een biografie uit de jaren zeventig: "Liefde is een feest" van Sylvia Bourdon. Een aanrader, net als Sylvia wil ik alles eens meegemaakt hebben. Tenminste, wat me leuk lijkt in ieder geval. Dus ik stelde een bucket-list op en ja: op zoek naar uitersten zette ik "gigolo worden" erop. Later dacht ik, goh waarom ook niet...

En ja, gigolo is iets wat goed bij me past. Natuurlijk vanwege alles wat het erotische contact met de ander met zich meebrengt, een lijf, een oogopslag, elkaar ontdekken en in elkaar opgaan. Maar er is nog iets wat het me brengt wat ik me van te voren niet besefte. Iedere vrouw heeft namelijk haar eigen verhaal, haar reden om met mij af te spreken. Vaak een verhaal dat maar weinig verteld wordt, soms zelfs ben ik de enige die het hoort. Dat creëert een bijzondere band, heel intiem en kwetsbaar. Getuige zijn van zo'n intiem en persoonlijk moment voelt voor mij als een groot cadeau. Daar ben ik dankbaar voor en geeft me extra voldoening. Ik laat je graag bijzonder, bemind en geliefd voelen in ons speciale moment. Waar ik het voor doe is die glimlach die je tevoorschijn tovert als je aan onze date terugdenkt...

Daar waar het voor mannen veel meer geaccepteerd is als ze "dames van plezier" bezoeken, rust er voor vrouwen een taboe op het inhuren van een gigolo. Wat zonde! Mag een vrouw niet genieten en het middelpunt zijn? Eigenlijk zou iedere vrouw minimaal één keer in haar leven een gigolo moeten ervaren. Dan hoop ik natuurlijk dat je voor mij kiest :)

bottom of page